• destek@kargotakip.com.tr
  • 0850 xxx xx xx

Kargo Takip Aşamaları

Tüm kargo firmalarındaki gönderilerinizi tek bir yerden kolayca sorgulayabilir ve takip edebilirsiniz. Kargo Takip sizlere farklı firmalardaki kargoları da doğrudan tek bir siteye girerek sorgulayabilmenizi sağlar. Kargo beklemek oldukça zahmetli bir iş. Bir de kargo sorgularken zaman kaybetmeyin. Farklı kargo firmalarındaki kargolarını sistemimiz üzerinden takip edebilirsiniz.

Kargo Takip

Kargo takibi için yapmanız gereken ana sayfada gördüğünüz ilgili kargo firmasına tıkladıktan sonra karşınıza çıkan ekranda takip kodu ya da kargo barkod numarasını girmektir. Bu işlemi yaptığınızda kargonuzun bulunduğu kargo firması sizin kargo paketinizin durumunu gösterecektir. Tek seferde bir web sitesine giriş yaparak farklı kargo firmalarına ulaşabilmeniz mümkün.

Gönderi Takip

Özellikle online alışverişin yaygınlaşması ile birlikte kargo takibi ve gönderi takibi gibi konular hayatımızda daha önemli bir yer tutmaya başladı. Gönderi takibi özellikle sipariş edilen ürünün aciliyeti olduğunda çok yorucu bir iş haline gelebilir. Tüm farklı kargo firmalarındaki gönderi takip işlemlerinizi web sitemiz üzerinden yaparak zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Kargom Nerede

Online Pazar yerlerinden yapılan alışveriş sonrası bazen farklı dükkanlardan ya da ürün sağlayıcılardan satın alma işlemi yapılmış olabiliyor. Bu durumda farklı dükkanlar farklı kargo firmaları üzerinden siparişlerinizi gönderecektir. Bu durumda sizler, kargo takibi yapmak istediğinizde Pazar yerlerinde ‘kargom nerede?’ butonuna bastığınızda sizi farklı kargo firmalarının sitelerine yönlendirecektir. Oysa ki alacağınız barkod kodu ile doğrudan kargotakip.com.tr sitemizi kullanarak kargom nerede sorunuzun yanıtını tek bir site üzerinden bulabileceksiniz.

Kargo Sorgulama

Farklı firmalardan sipariş verildiğinde kargolar genellikle farklı kargo firmaları ile gönderilmektedir. Kargo sorgulaması yaparken bazen farklı sitelerde kaybolma durumu yaşayabilirsiniz. Bu durumların önüne geçmek için özellikle kargo sorgulama ve kargo takip konusunda tüm gönderi takibi işlemlerinizi tek bir yerden yapabileceğiniz web sitemiz hizmetinizdedir.

 

 

Türkiye'nin En Yakın Kargo Şubeleri'ne Tek Tıkla Ulaşabilirsiniz. Ayrıca Türkiye'nin En Yakın Banka Şubeleri'nin En Doğru ve En Güvenilir Banka Şubelerine Erişim Sağlayabilirsiniz.