• destek@kargotakip.com.tr
  • 0850 xxx xx xx

Kargo Takip - Kargo Sorgulama - 2023

Kargomun ne olduğunu öğrenmek istiyorum?

 

 

Bazı durumlarda insanlar, kendilerine hediye olarak gelen ya da gönderimde zamanı aşmış kargoların içeriklerini merak ederler. Kargomun ne olduğunu öğrenmek istiyorum şeklinde arama yaptıklarında ise onlarca farklı web sitesi karşılaşmaktadırlar. Bu durumda kargoların içeriklerinin öğrenilmesi zaman alabilir. Özellikle farklı kargo firmalarından sipariş edilmiş kargo içerikleri varsa bu kargoların içeriklerinin öğrenilmesi oldukça zor bir durum haline dönüşmektedir. Kargo içeriği öğrenme konusunda her kargo firması da destek olamayabilir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ancak sizler kargonuz hakkında gönderi sorgulama ve kargo takibi yapmak istediğinizde tüm kargo firmalarına tek bir web sitesi üzerinden ulaşabilmektesiniz. kargotakip.com.tr olarak gönderi sorgulama konusunda tüm kargo firmalarına tek bir yerden ulaşabilmenizi sağlıyoruz.

 

 

Barkod no ile kargo sorgulama

 

 

Kargo firmaları genellikle müşterileri ile kargo takibi yapabilmeleri için kargo barkod numarası paylaşır. Barkod no ile kargo sorgulama işlemi de bu sayede yapılabilmektedir. Özellikle kargo sahiplerinin önemli kargoları sürekli takip etme alışkanlığı vardır. Bunun için de kendilerine farklı adreslerden ya da farklı dükkanlardan ulaşacak olan kargoları takip edebilmek için siteleri kullanmaktadırlar. Ancak her kargo firmasının farklı bir web sitesi bulunmaktadır. Kargo takibi konusunda tüm firmalardaki gönderi sorgulama işlemlerini tek bir adresten yapabileceğiniz adres ise kargotakip.com.tr sitemizdir.

 

 

Özellikle barkod no ile kargo sorgulama yapılırken barkod numarasının her kargo takibi sorgulamasında yeniden girilmesi zaman kaybına sebep olmaktadır. Bizler, web sitemizde onayınız dahilinde barkod numaranızı sizin için çerezlere kaydedebiliriz. Böylece bir sonraki kargo takibi sorgulamanızda kolaylıkla ve hızlıca kargo sorgulaması işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

 

 

Farklı Kargo Firmalarından Gönderi Sorgulama

 

 

 

 

Özellikle e-ticaret Pazar yerlerinden yapılan alışverişlerde farklı kargo firmalarına gönderileriniz iletilmektedir. Piyasada onlarca kargo firması bulunmaktadır. Kargo firmalarının gönderi takip için sunduğu hizmetler kendi sitelerinde olsa da farklı kargo takibi işlemleri için sürekli farklı sitelere girmek zaman kaybına sebep olabilmektedir. Özellikle tek bir yerden kargo takibi yapabilmenizi sağlayan ve böylece gönderi sorgulama işlemlerinde size zaman kazandıran bir web sitesine sahibiz. kargotakip.com.tr ile gönderi sorgulama ve kargo takibi işlemlerinizi tek bir kanaldan yapabilirsiniz.

 

 

 

 

 

Türkiye'nin En Yakın Kargo Şubeleri'ne Tek Tıkla Ulaşabilirsiniz. Ayrıca Türkiye'nin En Yakın Banka Şubeleri'nin En Doğru ve En Güvenilir Banka Şubelerine Erişim Sağlayabilirsiniz.